Yoga

Att bli stilla inombords och stå stadigt

Yoga finns i många stilar och former runtom i världen idag.  Allt ifrån tuffa fysiska stilar till mer meditativa.  På Stillastund utövar vi Hatha Yoga, en fysisk dynamisk form av yoga. Andningen är central och synkroniseras med rörelserna.  Även om yogan i allra högsta grad är fysisk brukar en sidoeffekt vara stillhet inombords, något som många av oss letar efter.  Man hittar också lättare balans i tillvaron och står stadigare. Har du problem i din kropp i form av stelhet eller smärta så anpassar vi yogan för att uppnå ett gott resultat.  Mitt mål är att du ska hitta det som fungerar för dig. Det viktiga är att vi har en dialog och att jag blir informerad om dina eventuella hinder eller svårigheter, för att kunna hitta rätt.  Min uppfattning är att alla kan yoga, men ibland behöver man modifiera rörelserna. Jag har medvetet valt att ha mindre grupper, allt  för att jag ska hinna med att ge dig personliga anvisningar och korrigeringar  för att du ska få ut så mycket som möjligt.

Är du intresserad av individuell yoga kontakta mig. Du kan testa en gång om du vill eller gå individuellt hos mig och få ett eget program. Då går det till så att vi kartlägger var stelhet, styrkor och eventuella problem och svagheter finns och skapar ett program för just dig.

Är ni en grupp som vill testa, hör av er så hittar vi det som passar bäst utifrån ert syfte med lektionen.

En individuell lektion på 45 min kostar 600 kr.

Är du gravid ska du ta till vara din speciella tid som ditt tillstånd innebär.  Inom yogan innebär det också att vissa rörelser och asanas, positioner, utgår.  Vissa ska man koncentrera sig mer på. Hör av dig om du har frågor!